Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Vevőhozó kedvezményben való részvételi lehetőség:

 

Ahhoz, hogy az akcióban részt vegyen első lépésként a megrendelés folyamán a megjegyzés mezőben be kell írnia, hogy érdekli ez a kedvezmény, kér egy kuponkódot.

Ha Ön is elégedett a termékkel amit az oldalon vásárolt mondja el valakinek aki még nem rendelt tőlünk de nagy valószínűséggel fog is rendelni.

Ez Önnek és neki is jó méghozzá az alábbiak miatt:

- Akinek ajánlotta az oldalt az Ön ajánlásának köszönhetően 20.000 Ft értékű vásárlás felett 4.000 Ft kedvezményt kap. Ez egy egyszeri lehetőség mert minden új vásárló csak egyszer használhatja ki.

- Ön kap egy 5.000 Ft-os kupont amit 20.000 Ft értékű vásárlás felett tud beváltani és minden új ajánlott vevő után megkaphatja ezt.

A visszaélések elkerülése miatt az alábbi feltételekkel működik a kedvezmény:

Amikor Ön átvette a terméket 15 nap eltelte után küldünk Önnek egy kuponkódot amit másvalaki használhat fel és ez a kupon tartalmazza az 4.000 Ft-os kedvezményt. A kupon egy alkalommal használható fel egy megrendelésben, többször nem használható fel. Ezt a kuponkódot csak új vásárló tudja felhasználni, meglévő ügyfelünk nem. Önnek csak annyi a teendője hogy ezzel a kuponkóddal megajándékoz valakit aki az oldalunkon egy rendelés alkalmával érvényesítheti majd a kedvezményt. Az ajánlott személynek adható kupon 2 hónapig (60 napig) lesz érvényes, ennyi időn belül ajándékozhat meg valakit ezzel a kedvezménnyel.

Fontos, hogy ez nem egy tömegesen felhasználható kuponkód és tilos nyilvánosan megosztani különböző közösségi médiában, hirdetésben. Csak 1 ember fogja tudni érvényesíteni. 

Privát üzenetben, privát e-mailben(nem hírlevélben!), személyes vagy telefonos beszélgetés alkalmával érdemes megemlíteni ha úgy látja aktuális lehet az illetőnek. A legjobb ha olyan személynek tudja adni a kuponkódot akivel személyesen tartja  a kapcsolatot és mondjuk meg is tudja nézni, hogy Ön mit rendelt tőlünk.

Amikor a kódot felhasználta az ajánlott személy és átvette a terméket ezt követően 15 nap elteltével Ön megkapja a saját kuponkódját amit érvényesíthet egy 20.000 Ft érték feletti megrendelés alkalmával. Az Ön kuponkódja 6 hónapig (180 napig) lesz érvényes ennyi időn belül tudja felhasználni.

Egy megrendelés alkalmával 1 db kupon használható fel.

Ha a kedvezmény nyilvános hirdetésben vagy megosztásban jelenik meg, akkor Ön mindkét kuponra való jogosultságát elveszti tehát nem tud megajándékozni vele senkit és Ön sem tud érvényesíteni plusz kedvezményt.

Megrendelés leadása nélkül nem vehet részt a kedvezményben, tehát legalább 1 db megrendelésnek sikeresen végig kell mennie hogy megajándékozhasson valakit a kuponnal és később egy újabb megrendelés alkalmával tudja a leírtak szerint a saját kedvezményét érvényesíteni. 

Egy vásárlónk többször is kihasználhatja a kedvezményt, de megrendelésenként egyszerre csak 1 db-ot.